Wat we doen

Van initiatie naar beleving

Ska-pa adviseert, begeleidt en ondersteunt bij bouwmanagement, projectmanagement, planontwikkeling en omgevingsmanagement. Van een gebiedsontwikkeling, een opdracht voor omgevingsmanagement tot een specifieke bouwmanagement-opgave. Als wij het met beide handen kunnen aanpakken, gaan wij ervoor! Onze aanpak is energiek, soms onconventioneel en regelmatig verrassend.

Ska-pa houdt van uitdagingen. Of dit nu een huisvestingsvraagstuk is voor een onderneming, een woonvraag, een opgave voor omgevingsmanagement, een kleinschalige inbreiding of een langdurige complete gebiedsontwikkeling: wij denken graag met u mee. Met een creatieve en integrale oplossing, realiseren wij niet zomaar een project, maar een inhoudsvolle en toekomstbestendige beleving.

Onze werkwijze

Vanuit de filosofie dat de mens centraal staat in proces en project, gaan wij aan de slag. Om de omgeving en het gebouw betekenis te geven, kijken wij verder dan de opgave. Onze oplossingen en concepten zijn integraal. Wij werken samen met een team van project-, bouw- en omgevings- en ontwikkelmanagers. Elk projectteam wordt samengesteld aan de hand van uw wensen en behoeften.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×