Over Ska-pa

Ruimte om te creëren

Wij zijn Ska-pa. Een jong bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Wij creëren vastgoedprojecten met een aangename leefomgeving. Projecten waarbij goed leven (in de ruimste zin) centraal staat. Gebouwen en gebieden waar mensen zich thuis voelen.

Ska-pa beheerst het proces om – tot en met de realisatie van het gebouw, de leefomgeving of het gebied – partijen samen te brengen voor het beste resultaat. Door de ervaring en expertise van ons vaste team én de samenwerking met specialistische partners, realiseren wij projecten met een ziel. Projecten waar wij trots op zijn. Vandaag, morgen en in de toekomst. Dat is de Ska-pa filosofie!

Van advies tot volledige begeleiding

Van een kortstondig bouwmanagementproject tot een langdurig ontwikkeltraject: Ska-pa verbindt de juiste personen met elkaar voor een succesvol eindresultaat. Efficiënt, effectief en no-nonsense. Wij springen bij waar dat nodig is. Of het nu gaat om een advies tijdens of de begeleiding van een bouwproject, óf om het van initiatie tot realisatie begeleiden van een gedelegeerde, eigen ontwikkel- of tenderopdracht! Ska-pa staat voor flexibiliteit.

Leef- en werkomgeving met betekenis

Door integraal te denken creëren wij totaaloplossingen. Met duidelijke communicatie en een nauwe samenwerking zorgen wij ervoor dat die oplossingen volledig aansluiten bij uw visie en wensen. Want wij doen het graag net een beetje anders dan anderen. Daarbij houden wij rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Door samenwerking en samenspraak creëren wij een betekenisvolle en toekomstbestendige leef- en werkomgeving. Ska-pa werkt integraal! 

Skapa…

Skapa komt oorspronkelijk uit het Zweeds. Skapa is een werkwoord en de vertaling naar het Nederlands is: maken, scheppen, concipiëren, ontwerpen, vervaardigen, vormen, modelleren, maken, formeren en in het leven roepen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Ska-pa? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. We leggen u graag onze ziens- en werkwijze uit.

Ton Hardick

Johan Boxem

Antoinette Derksen

Eddy van Horssen

Gerard Herder
  • 06-29581539

Strategisch partner projectontwikkeling & bouw- en vastgoedmanagement

Herman Hardick

Strategisch partner bouw- en projectmanagement

Stephan Westenberg

Strategisch partner concept- en planontwikkeling, project- en bouwmanagement

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×